Tjeckiska barnfamiljer har tilltro till myndigheterna

playground-691129_1920
I Humpolec arbetar parkförvaltningen för fullt med att säkerställa barnens alla lekytor. Föredömligt, menar småbarnspappan Jaroslav.
TJECKIEN. Föräldrar som i coronatider vill ta med sina barn till någon av lekplatserna i Humpolec behöver inte känna oro. Med start denna vecka inleder parkförvaltningen i Humpolec en omfattande desinfektion av lekplatsytor, bänkar och bord i Stromovkaparken. Under de kommande dagarna planerar man även att desinficera flera populära lekplatser runt om i staden, bland annat på Smetanova- och Masarykovagatan. Småbarnspappan Jaroslav är ute på promenad med sina två söner. Han ser med tillförsikt på händelseutvecklingen. – Det här är precis vad vi behöver, vi har ju suttit och väntat länge nog nu och jag tycker att myndigheterna agerar föredömligt, säger Jaroslav. Parkförvaltningen låter även hälsa att de inte heller har glömt lekplatsen i Rákosníček eller simbassängen i Žabák, som för övrigt öppnade redan i mitten av juni. Johannes Mandelbrot joh.mandelbrot@protonmail.com

Relaterad läsning:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s